Kauppapsykologia

MYOS oli entisessä juoksuskannerissa ja se oli eilen tarkkailulistallamme, koska eilen se oli hiipumassa, joten jatkoimme sitä vain tänään. Sekä pysäytysjärjestys että henkinen pysähtyminen voivat auttaa vähentämään tappioita, joten käytä niitä! Jos ne osoittavat voittopotentiaalia, mittaa ja tarkkaile niitä.

Ehkä käyttöjärjestelmäni laskee, siellä on yhteysongelma. Ongelmana on, että ei-toivotut tunteet ilmestyvät jatkuvasti ja kaappaavat kauppiaan mielen. Kolmen päivän kaupankäynnin indikaattorit, jotka jokaisen kauppiaan tulisi tietää. Itse asiassa altistumispohjaiset ratkaisut traumaatisoivat jälleenmyyjää niin, että hänestä tulee vielä emotionaalisesti reaktiivisempi epävarmuuteen ja tulosten hallinnan puuttumiseen, joka riskienhallinnassa annetaan. Kun sammutin kaiken melun, oma pääomakäyräni ei koskaan katsonut taaksepäin.

 • Kaikki nämä selviytymisinstinktit johdotettiin jo itsensä säilyttämistä varten, ennen kuin esivanhempamme alkoivat ajatella.
 • Et koskaan ole onnellinen, kun markkinat liikkuvat sinua vastaan, mutta jos strategiasi osoittaa tappioita 40% ajasta, saat mukavamman tappion kuin mahdollisen lopputuloksen.

Paperikauppa voi antaa sinulle paljon tietoa siitä, kuinka reagoit todellisessa kaupassa ilman riskiä. Varmista, että tekemäsi valmistelut vievät poikkeavia päiviä. Kaupankäyntiurallasi tulee olemaan aikoja, jolloin otat liiallisen riskin ja uskot, että tilanne onnistuu, mutta ei. Jos olet käynyt kauppaa vuosien ajan, sinulla on todennäköisesti hyvä idea siitä, mikä toimii ja mikä ei. Se on yksi niistä asioista, jotka mielestäni voivat todella auttaa sinua parantamaan tietoisuutta. Ellei asianmukaisesti puututa, pelko ja ahneus voivat olla emotionaalisen päätöksenteon ajajia ja suoraan vastuussa terveen kaupankäynnin menetelmien johdonmukaisen soveltamisen estämisestä.

 • Se on yksi syy järjestelmän tuntemiseen ja rajojesi käyttämiseen.
 • Tämän torjumiseksi voit käyttää pysähtymisiä keinona minimoida tappiot ja tehdä päätös siitä, milloin tietty kauppa suljetaan, ennen kuin avaat sijainnin.
 • Jose, tulossa nopeammaksi pikanäppäimillä.

Blogiarkisto

Luoton nosto ei tarkoita, että käydään kauppaa huonosti. Kaupankäynnillä voittamisella on vähän tekemistä järjestelmän, kaupankäyntivälineiden tai Internet-nopeuden kanssa. Tieto on varma tapa valottaa ja vähentää pelkoa, joten se on erittäin hyödyllinen kauppaurallasi. Se on pieni kuva, laajat harjaiskuvat pienestä tilistäni. Kuinka tehdä (ja menettää) 2 000 000 dollarin päiväkauppaa: järjestelmä ja tarina. Useimmat uudet päivämyyjät loistavat hiukan otsikossa, mutta voimme taata, että kaikki maustetut päivämyyjät antavat meille oikeudenmukaisuuden tässä postulaatissa. Millä hinnoilla syötät tai poistut kaupasta.

Osakemarkkinat kehittyvät jatkuvasti ja muuttuvat. He laskevat huolellisesti potentiaalisen riskin mahdolliseen palkkioon nähden ennen kauppaan astumista. Sisäpiirikaupat, ”Näissä tapauksissa lääkäriä pyydetään melkein aina allekirjoittamaan luottamuksellisuus- tai julkistamatta jättämissopimukset ennen tällaista roolia. Sillä hetkellä, kun reaalipääoma vaarannetaan kaupassa, kaikki muuttuu. Olen tehnyt enemmän kauppaa yhdessä päivässä kuin olen koskaan ansainnut vuodessa työskentelemällä yrityksessä. Aseta tietokoneesi myymään automaattisesti ennalta määrätyssä kohdassa, ennen kuin tunteet tulevat yhtälöön. Jos pystyt selvittämään, miksi kaupan toisella puolella oleva henkilö käy kaupassa, voit olla paremmassa asemassa ansaita rahaa ja välttää toivon, pelon ja ahneuden aiheuttamia suuria virheitä. Monien elinkeinonharjoittajien tutkimusten mukaan se, mikä erottaa voittavan kauppiaan häviävästä: Tässä artikkelissa opit vinkkejä, joiden avulla voit hallita tunteita kaupankäynnin aikana.

 • Olen kuitenkin oppinut pitämään stressin minimissä, koska jos et, niin mikään rahasumma tai voitot eivät ole sen arvoisia, minkä läpi.
 • Kaupankäynti on luontaisesti riskejä täyttävä yritys.
 • Nyt viikon aikana kaupankäynnin tapahtui myös normaalikokoisella tililläni, ja tavallisella tililläni kaupan hieman erilaista strategiaa, jossa voin olla hieman aggressiivisempi.
 • Näiden tilien avulla ei vain voida testata strategiaasi, vaan niiden avulla voidaan myös testata tunteitasi menettämättä pääomaa.

Luo voittava ajattelutapa (MP3)

Meidän on kohdeltava kauppaa kuin yritystä, ei harrastusta - ja joskus oikean tulon odottaminen on osa liiketoimintaa. Jos jatkat näiden asioiden tekemistä ajan myötä, pystyt tekemään enemmän koulutettuja ja taktisia päätöksiä kaupoista. Jos syötät trendipohjaiseen järjestelmään perustuvan kaupan ja käydään kauppaa trendin kanssa, muista, että suuntauksilla on takaiskuja ja takaiskuja on tuskallinen. Se viittaa tunteeseen, että voit kävellä vedellä. Selvästi tein pari tavoitetta tämän vuoden alussa. Kaupankäynti tietokoneisiin, vertailemalla kolmea myyjää, blueaura-tietokoneita. Joo, niin, tämä on yksi näistä asioista, joissa ensimmäisen kaupan lyöminen porteilta, lyöminen siihen aukkoon ja meneminen antaa sinulle nopean voiton heti, kun markkinat avautuvat, ja siinä on tämä taipumus, jos et hyödyntänyt täysin se menee toiseen ja kolmanteen kauppaan, ja jos nämä varastot eivät lopulta ole vahvoja, tulet lopulta antamaan voittoa, mikä voi olla todella turhauttavaa. Yksi ammattitaitoisen elinkeinonharjoittajan päätehtävistä on hyödyntää kykyä tarkastella markkinoita näkökulmasta, joka ei aseta häntä ”joukko ajatteluvirheiden” armoille.

 • Se on suurempi ja vahvempi kuin sinä, ja se aina voittaa.
 • Täällä näet joidenkin elinkeinonharjoittajien ansaitsevan suuren voiton osakkeista tai optioista, ja hyppää sisään.
 • Mutta tämä ajatus, että ajatus tulee ennen tunteita ja että ajatus on kuningas, tuli monta vuotta ennen CBT: tä.
 • Jotkut kauppiaat voivat käsitellä kaaosta, kun katsot 10 näyttöä musiikkia räjäyttäessään, kun taas toiset vaativat rauhallisempaa ympäristöä ja kapeampaa keskittymistä.
 • Osakemarkkinoilla ei ehkä ole tunteita, mutta sinä ihmisenä.
 • ”Ota rahasi kun pystyt.
 • Haluan pitää täällä Tradingsimissä artikkeleita yleisemmällä luonteella, koska kaikkien järjestelmä on erilainen ja muista, että emme koskaan tiedä, mitä markkinat aikovat tehdä seuraavaksi.

Ymmärrät Itseäsi

Jokainen edellä mainituista virheistä on potentiaalinen este kauppiaan menestymiselle ja kannattavuudelle. On yksi asia, että sinulla on miljoonan dollarin kaupankäyntitili ja 1-prosenttisen asemointisäännön soveltaminen. On ollut vaikeaa tällä viikolla, olemme nähneet paljon hylkäämisiä puolilla dollareilla ja kokonaisilla dollareilla, joissa varastot rikkovat tämän tason yli näin, ja sitten kun se tulee takaisin sen alapuolelle, ihmiset, jotka ostivat murtautumiseen, kuten minäkin, loppuu lopettaa, numero yksi. Kognitiivinen käyttäytymisteoria (CBT) katsoi vuosien ajan, että tunteet tapahtuivat ajatusten jälkeen. Tämä on kaupan tanssi.

Suunnittele kauppaa

00 EST on kun löydät parhaat mahdollisuudet. Voi, COOL, joo, menetin 1 400 dollaria COOL: lta. Menettävät kauppiaat tunnistavat väärin kaiken kaupan, joka menettää rahaa "huonona kauppana", ja kaiken kaupan, joka ansaitsee rahaa "hyvän kaupan" riippumatta siitä, oliko kaupan tekemiselle kohtuullinen perusta - ja mikä johtaa huonoon, kaupan menettämiseen pitkällä aikavälillä.

Swing-Trading-strategiaraportti #528

Jos ohitat ajatuksen, niin heti kun hinta laskee hieman, ajatus tulee takaisin, vielä voimakkaammin tällä kertaa, poistut sijainnistasi. Minulle se on, kuinka paljon asema menee minua vastaan, ennen kuin näen voittoa. Täältä löydät lisätietoja siitä, mikä on menetyshalvaus, mikä sen aiheuttaa ja kuinka hallita ja valloittaa sitä. Kun nämä kaupat liikkuvat nopeasti ja tuottavat voittoja, voit tuntea hämmästyttävää, kuten vapaa raha on juuri pudonnut taivaalta, mutta monta kertaa nämä kaupat voivat liikkua sinua vastaan.

Lyhyesti sanottuna hänen olisi pitänyt myydä heti, kun osake nousi 28 dollariin. StocksToTrade on kauppiaiden luoma kaupankäyntiympäristö. Löydä parhaat online-osakekaupankäyntialustat australiassa, tämä vaikuttaa ominaisuuksiin, joita etsit online-välittäjänä ja heidän kaupankäyntialustallaan. Jos pystyisit tekemään niin, sinulla olisi todennäköisesti korkeampi voittoprosentti, eikä sinulla olisi samanlaista emotionaalista suolireaktiota asioihin, kuten joudut leikkaamaan tappioita. Takaisin istuminen ja tappioiden leikkaaminen on itse asiassa osa menestyvän kauppiaan ajattelutapaa. Jos haluat tulla seuraavaksi Rakesh Juhnjhunwalaksi, joka tuotti yli 2 miljardia dollaria osakkeista, saatat hyötyä ilmaisista ja räätälöityistä vinkistä intialaiselle kauppiaalle ja markkinoille. Swing kaupankäynnin strategiat, jotka toimivat, seuraavaksi meidän pitäisi sijoittaa CCI tähän neljän tunnin aikatauluun. Näille kolmelle alueelle kiinnitetty huomiointi voi onnistuneesti lieventää monia emotionaaliseen kauppaan liittyviä ongelmia ja minimoida pelon ja ahneuden kielteiset vaikutukset. Herkullisena kauppiaana saatat tietää joitain perusteita ja olla kunnollinen käsitys siitä, mitä haluat vaihtaa.

 • Jos sinun on puolustettava kauppojasi toiselle henkilölle, voit välttää sellaisten kauppojen sijoittamisen, joilla ei ole ansioita.
 • Nämä kaupankäyntivalmentajat auttavat kauppiaita ratkaisemaan useita kauppa-ongelmiaan, jotta heistä voi tulla parempia ja kannattavampia kauppiaita.
 • Kun hintatoiminta näyttää pahimmalta sinulle, tämä on todennäköisesti pahin aika poistua.

Mielenkiintoinen tilaisuus GBPJPY: ssä

Oli aika, jolloin tilasin kaksi sijoitusuutiskirjettä. Hänellä on yli 18 vuoden päivittäinen kaupankäynnin kokemus molemmissa Yhdysvalloissa. Fisher, Forbes. Tämä on selviytymisvaistoreaktio, jonka kauppiaat kokevat päivittäin. Tuhannet strategiat pakottavat sinut asettamaan kiinteän pysähdyksen ja odottamaan, saako se osuma. Vaikka tämä on totta, hän tekee kauppaa itsemurhassa, koska elinkeinonharjoittaja ei pelkästään lisää potentiaalisia voittoja, vaan myös mahdollisia tappioita. Kuten edellä mainittu elinkeinonharjoittajan esimerkki osoittaa, malleihin ajattelu on keskeistä rahan hallinnassa riippumatta siitä, johdetaanko mallit kvantitatiivisesti vai kvalitatiivisesti, onko ne kehitetty makrotaloudellisten perusteiden tai hintatoimenpiteiden perusteella vai kuvaavatko ne katalysaattorivetoisia tapahtumia tai pidempään -termiinisijoittajien käyttäytyminen.

Ja tiesin, että sitä ei tule takaisin päiväpäivän skanneriin, ennen kuin olemme palanneet yli 5: een. Sama kaupankäynnin kanssa. Mutta samaan aikaan on tärkeää olla tietoinen siitä, että me kaikki käymme kauppaa samoilla osakkeilla, ja kollektiivisen kaupan mentaliteetti vaikuttaa näihin osakkeisiin, olipa ne nousevat vai laskevat. On tärkeää, että elinkeinonharjoittajat ovat tietoisia tietoisesta puolueellisuudestaan, koska se voi auttaa heitä voittamaan ne ja lähestymään markkinoita järkevämmällä ja laskennallisella ajattelutavalla. Tuijotat epäuskoa… mutta mitään ei voi tehdä nyt - jos vain olisit noudattanut alkuperäistä suunnitelmaasi… (Tunteet: )Pelko menettää rahaa. Lapset valittivat, että vietin liian paljon aikaa aamulla suihkussa, joten he myöhästyivät kouluun. Aloita vain kirjoittaminen, avaa vain avaimet lävistys, testaa se ja katso onko nopeampi.

Paljon vaikeampi käsitellä tilannetta, jossa elinkeinonharjoittaja ottaa suunnittelemattomia riskejä, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti sijoittajien psykologiaan. Tämä ei tietenkään ole helppoa ja saattaa edellyttää käytäntöä, mutta se on välttämätöntä sijoittajan salkun terveydelle. Kuinka varastot käyvät kauppaa, näyttävin oli Edwin Lefevren vuonna 1923 tekemä muistutus osakeoperaattorista. Jos olet sijoittanut liiallisesti emotionaalisesti osakean, sinulla on vaikea vetää liipaisinta, kun on aika myydä.

 • Mitä tapahtuu, osoita sormea ​​itseäsi kohti rakentavasti.
 • Tämä on sekä terapeuttista että pakottaa minut myös ymmärtämään, että asioillani on vähän tekemistä järjestelmän kanssani ja enemmän sen suhteen, miten lähestyn henkisesti markkinoita.
 • Ja sitten se vain hylkäsi ja putosi alas nopeasti.
 • Tai jos olet huomannut, että kauppa voi päästä eroon sinusta, jos vain istut siinä ja odotat sen muodostumista kunnolla, lihaksit tiensä kauppaan vain sen romahtamiseksi - sinäkin, olet kokenut selviytymisinstinktit ylivoimainen järkevä ajatus sellaisen mielen luomiseksi, joka ei kykene käymään kauppaa tehokkaasti.
 • Pitäkää itsellesi asettamat säännöt ja kaupat, joiden on todistettu toimivan sinulle.

Johdantopaketti

Tarkastellaan kaupan psykologian merkitystä tarkastelemalla termin molempia osia erikseen: Muut kauppiaat ovat alttiina ylimyynnille, kun heidän halu kokea tunne voittaa iso (ja ottaa vastaan ​​se dopamiinin ruisku, joka aiheuttaa euforiaa aivoissa) mesmerisoi heidän rationaalisen kaupallisen mielensä ja morfisoi sen pelaajan mieleen - missä hillitseminen unohdetaan dopamiinihäiriön harjoittaminen (rahan voittaminen). Viime kädessä se on sinun. Uskotko todennäköisyyskäsitteeseen ja että sinun ei tarvitse olla oikeassa jokaisessa kaupassa? Kertoimet näyttävät olevan pinoutuneita aktiivisia kauppiaita vastaan ​​markkinoilla. Tutkimukset viittaavat siihen, että yli 80 prosenttia menettää jatkuvasti rahaa ja vain yksi prosentti saavuttaa ennustettavan, pitkän aikavälin kannattavuuden. 50, ehkä jopa takaisin kohti päivän huippua. Harkitse sijoittajien mielipiteitä - Kun tarkistat kultaan liittyvien verkkosivustojen liikenteen, saat mittarin markkinoiden nykyiseen kiinnostukseen. Invoost: fantasia-urheilu tapaa osakemarkkinoita, olet ansainnut koulutuksen ja käytännön, joka tarvitaan aktiivisen luettelon ohjaamiseksi eläkeinvestointien, säästösuunnitelmien, 401 (k): n yrityssuunnitelmien tai sijoitusrahastojen sijoitusten ohjaamisessa. Tervetuloa kauppias!

Hetki, jolloin aloitamme kaupan, mielemme muuttuu välittömästi, pidämme siitä vai ei. Yritin tehdä online-kyselyjä ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, mutta menetin kärsivällisyyden tekeessäni 3 dollaria 2 päivässä. Ja jos aloin nähdä paljon ostajia tulossa 3: lla. Kun näet vetäytymisen tapahtuvan, tunnet poistuvan kaupasta, koska voit nähdä voitosi haihtuvan.

8 Vinkkejä kaupankäynnille alueella

Lauma on aina väärässä. Tähän liittyen, jos markkinat ovat epäsuotuisat kaupankäynnille, muistutamme jatkuvasti "epäsuotuisista" tai "astu sivuun". Koska jokainen päivä on hiukan erilainen, jotkut päivät saattavat sekoittaa tiettyä aihetta enemmän kuin toisen tyyppinen päivä.

Kaupankäyntiajat - NSE: llä on paljon yhtäläisyyksiä muihin osakemarkkinoihin, mukaan lukien tietyt ajat, jolloin kaupankäynnin volyymi nousee.

Mitä ajattelet, miltä sinusta tuntuu. Rahat vain virtaavat. Vaikka se oli melko iso osakekoko, se oli halpa osake, joten minusta ei tuntunut siltä, ​​että minulla olisi paljon rahaa kyseisessä kaupassa. Tässä on 5 vinkkiä henkisen pelisi korjaamiseksi ja voittojen kasvattamiseksi. Okei, kun painat pikanäppäintä, mitään ei tapahdu. Muista, että viimeinen kaupankäyntitunti tuo mukanaan myös potentiaalisen voiton.

markkinat

Hallitse Markkinoita, Hallitse Itsesi

Jokainen markkinat tarjoavat potentiaalin suurille voittoille, joten älä usko, että sinun täytyy vaihtaa osakkeita, jos haluat tuottaa voittoa. Et koskaan tapaa elinkeinonharjoittajaa, joka pahoittelee kaupankäyntipäiväkirjan pitämistä. Heitä ei kuormiteta emotionaaliselta kipulta, joka aiheuttaa heidän menettävänsä keskittymisensä tai itseluottamuksen kaupan epäonnistumisen seurauksena. Tekniset indikaattorisi kertovat laskusuuntauksen alkavan, mutta sydämesi kertoo, että tämä saattaa olla vain hiukan ylisuuri alaspäin suuntautuva korjaus ja että ralli ei ole vielä päättynyt (tunne: )Voit hankkia voittajakauppiaan ajattelutavan lukemalla kirjoja oppiaksesi alan parhailta. Kaikilla kaupoilla tulisi olla tavoitetasot ja kriteerit voittoa tavoittelemiseksi, jos tätä tavoitetta ei saavuteta. Kun markkinat liikkuvat tavallasi, voi olla vaikea toimia harkiten ja noudattaa kaupankäyntistrategiaasi. Meillä on perusteelliset yökohtaiset raportit päivän/viikon pelisuunnitelmasta ja kaikista kaupoista, joita kaupan, ilmoitetaan ja lähetetään sinulle sähköpostitse.

Pitkän puolueettoman kauppiaana, jos pääsen osakekantaan koko dollarin tauolle ja se antaa minulle kovan hylkäämisen, kuten näimme täällä FFHL: ssä tai näimme myös täällä, lopetan. Kertoimet ovat, että kuuma kärki on huhu, kuulo tai pahempaa. Voit verrata alustoja käymällä välittäjäsivullamme. En suosittele yrittämään parantaa kaikkia kaupan mainittuja näkökohtia tekemällä kaikki harjoitukset kerralla.

Päiväkauppa mahdollistaa sivutoiminnan - TEDx-tapahtuman luominen ja järjestäminen!

Jokainen tässä viestissä lueteltu kärki on tehokkain ajan myötä ja käytännössä. Kun opetamme päivämääräpsykologiaa, kerromme aina, kuinka tärkeää on pitää kauppapäiväkirjaa aiemmista kaupoista. Kun menen 500 dollarista jopa 30 dollarin laskuun, se on raivostuttavaa.

Kauppapsykologia - 11 Asiaa, Jotka Erottavat Voittajat Häviäjistä

Tutkimukset ovat osoittaneet, että 1-2% elinkeinonharjoittajista, jotka saavuttavat pitkän aikavälin kannattavuuden, edustavat 12% kaikesta päiväkaupasta. Voit tehdä tämän tekemättä analyysejä jokaisesta tämän tyyppisestä kaupasta, koska aikaisemmin se on maksanut sinulle korvauksen. Vaikka on totta, että aktiivinen kaupankäynti tuottaa paljon enemmän häviäjiä kuin voittajaita, menestymisen mahdollisuus on kuitenkin olemassa. Voit valita paperikauppaan yksinkertaisen asennuksen, kuten laskentataulukon. Jos näet kaupan, jonka haluat viedä suunnitelman ulkopuolelle, sijoita riskivapaa kauppa simuloidulle tilillesi. Vietin yli vuosikymmenen vanhempana toimittajana ja pääkauppiaana/salkunhoitajana suurelle talousuutislehteelle, jolla käydään kauppaa onnistuneesti kahden karhumarkkinoiden kautta. Et halua tehdä jotain, joka päivässä voisi vaarantaa koko tilisi, eikö niin?

Samoista tiedoista ostajat ja myyjät voivat päästä erilaisiin johtopäätöksiin, joten elinkeinonharjoittajan on tiedettävä, miksi joku olisi toisella puolella kauppaa? Hyvään kaupankäyntituottoon liittyy monia tappioita ja se voi voittaa. Ahneus on määräävä tekijä monenlaisille käytännöille, jotka ovat haitallisia kannattavalle kaupalle.

Savu ja peilit

Nyt tällaista voittoa ei todennäköisesti olisi pienellä tililläni, se olisi enimmäkseen suuremmalla tililläni. Ja useimmissa kaupoissa 10 sentin tappio, mutta kuten tänään GLBS: llä, menetin 26 senttiä. Kuusi ilmaista tapaa ansaita rahaa internetistä ilman sijoituksia. Ja se jatkaa toimimista ikään kuin mikä tahansa uhka voimallesi (rahasi) olisi uhka koko olemassaolollesi. Ne ovat myös loistava paikka tutustua alustoihin, markkinaolosuhteisiin ja tekniseen analyysiin.

Tunnista persoonallisuuspiirteesi

Päivittäinen kaupankäyntivalmentaja - 101 oppituntia omaksi kauppapsykologiksi saamiseksi, kirjoittanut Brett N. Steenbarger

Näin tiedät, että pikanäppäimet toimivat, muuten jotkut tietokoneen pikanäppäimistä, kuten yleensä musiikista, tekevät musiikista ylös ja alas, ne ovat ääniä, ne toimivat riippumatta siitä, mikä ikkuna on korostettu. Ajattele laatikon ulkopuolella - Yhdysvallat, Lähi-itä, Kiina, Japani, Intia ja Venäjä ovat kaikki tärkeitä toimijoita öljylavalla. Markkinoille on jarruja, ja se, että pidät tietystä sektorista tai tietystä kaupankäynnistä, ei tarkoita, että se toimii kaikissa markkinaolosuhteissa. Sinut testataan johdonmukaisesti, ja tämä edellyttää psykologista ajattelutapaa, jonka avulla voit tehdä oikean päätöksen, kun meneminen tulee kovaksi. Aivan kuten aivohalvauksen kuntoutukseen liittyy terapioita, jotka perustuvat aivojen neuroplastisuuteen (missä ne aivotoiminnot harjoittavat ja suunnittelevat uudelleen loukkaantuneiden alueiden mukauttamiseksi), niin myös aivot voidaan kouluttaa uudelleen epävarmuuden ja pelon kokemiseksi tuntemattomasta aivan eri tavalla kuin emotionaalisten aivojen taistelu-/lentovasteen primitiivinen piiri.

Tämä tarkoittaa, että pysyminen tietoisena kotimaisista ja kansainvälisistä toimitusmarkkinoista voi olla hyödyllistä. Jos olet tehnyt kauppaa, jossa pahin tapaus tarkoittaa, että menetät 10-20% koko osakepääomastasi, se johtuu todennäköisesti adrenaliinista. Joten yksi tapa, jolla luin yksin aikaa, oli ottaa mukavia pitkiä suihkut. Meitä ei ehkä laukaista lento- tai taistelutiloihin, mutta häiriö-, ikävystymis- tai energiatasomme voivat pitää meidät poissa alueelta, jolla pystymme parhaiten havaitsemaan ja käyttämään näitä riski- ja palkkiokuvioita. Lisäksi on tärkeää, että elinkeinonharjoittajat pysyvät joustavina ja harkitsevat aika ajoin kokeilla uusia instrumentteja. He voivat suodattaa varastoja satojen eri muuttujien perusteella.

Suurin osa elinkeinonharjoittajista epäonnistuu, koska niillä ei ole tietoa siitä, miten markkinaosapuolet todella ansaitsevat rahaa. Kun koulutat itsesi heidän liiketoimintamalliensa todellisuuteen, voit nähdä markkinat eri silmien kautta. Kaupankäynti on pohjimmiltaan ilman rajoja, markkinat ovat täysin vapaat. Haluaisin mielelläni saada sinut yhdeksi oppilaani!